
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Regulamin organizacji wycieczek szkolnychW każdej szkole organizowane są wycieczki szkolne . By wszystko odbyło się zgodnie z przepisami - każda ze szkół powinna posiadać własny Regulamin organizacji wycieczek... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP w zbiornikach, wnętrzach urządzeń technicznych i innych niebezpiecznych przestrzeniach zamkniętychGotowa Instrukcja BHP w zbiornikach, wnętrzach urządzeń technicznych i innych niebezpiecznych przestrzeniach zamkniętych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi mechanicznych nożyc do blachyGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi mechanicznych nożyc do blachy , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywane są nożyce do blachy -... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi krajalnicy pieczywaGotowa do wydruku Instrukcja BHP dla Obsługi krajalnicy pieczywa , która powinna znajdować się w każdej w piekarniach czy sklepach (hipermarkety) gdzie oferuje się usługi związane z... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja Przeciwpożarowa OgólnaGotowa instrukcja Przeciwpożarowa ogólna , która powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie - niezależnie od liczby zatrudnionych pracowników oraz jej branży. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi urządzenia przejezdnego do produkcji kręgówGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi urządzenia przejezdnego do produkcji kręgów , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie budowlanym gdzie wykorzystywane do pracy są... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Robót budowlanych - rusztowaniaGotowa instrukcja BHP dla Robót budowlanych - rusztowania przeznaczona jest dla wszystkich przedsiębiorstw budowlanych, w których wykorzystywane są rusztowania. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP przy pracach zbrojarskichGotowa instrukcja BHP przy pracach zbrojarskich , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie wykonywane są zbrojenia np. firmy budowlane. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi piły ramowejGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi piły ramowej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywana jest piła ramowa do cięcia blachy. |
Zobacz | Pobierz |