
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego
Przeznaczenie dokumentu:
W sytuacji gdy prowadzisz restaurację, bar, czy też inny obiekt żywienia zbiorowego - jednym z niezbędnych dokumentów jaki musisz posiadać jest Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego.
Informacje techniczne:
Instrukcja zapisana jest jako dokument tekstowy, który można od razu wydrukować. Istnieje możliwość edycji instrukcji za pomocą aplikacji MS Office lub OpenOffice.
Miejsce złożenia dokumentu:
Instrukcja Sanitarna zmywania naczyń stołowych w zakładach żywienia zbiorowego powinna być umieszczona w łatwo dostępnym dla pracownika miejscu, a każdy pracownik powinien być zapoznany z instrukcją urządzenia wykorzystywanego na stanowisku pracy. Dodatkowo po zapoznaniu się z instrukcją, każdy pracownik zobowiązany jest własnoręcznym podpisem potwierdzić fakt zapoznania się z nią.
Dokument przeznaczy dla:
firmy
Miejsce zastosowania:
Przedsiębiorstwo
Słowa kluczowe:
sanepid,instrukcja sanitarna,sanitariat,restauracja,przepisy w restauracji,instrukcja zmywania naczyń,pip,państwowa inspekcja pracy,kontrola sanepidu,
Pobierz terazInne dokumeny z kategorii Instrukcje BHP
![]() |
Instrukcja BHP dla blacharza-lakiernikaGotowa instrukcja BHP dla blacharza-lakiernika , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, gdzie przewidziane jest stanowisko pracy blacharz-lakiernik . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi prasyGotowa instrukcja BHP dla Obsługi prasy , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy używana jest prasa - np. wytłaczania form, stempli, etc. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja postępowania w przypadku porażenia prądem elektrycznymInstrukcja postępowania w przypadku porażenia prądem elektrycznym powinna znajdować się w każdym przedsiębiorstwie gdzie istnieje ryzyko porażenia prądem elektrycznym. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla obsługi Gaśnicy ŚniegowejInstrukcja BHP dla obsługi Gaśnicy Proszkowej powinna znajdować się w każdej firmie gdzie do bezpieczeństwa wykorzystywana jest właśnie Gaśnica Proszkowa. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi mechanicznych nożyc do blachyGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi mechanicznych nożyc do blachy , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywane są nożyce do blachy -... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi szlifierkiGotowa instrukcja BHP dla Obsługi szlifierki , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie używana jest szlifierka. |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi sprężarki powietrznejGotowa Instrukcja BHP dla Obsługi sprężarki powietrznej , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie do pracy wykorzystywana jest sprężarka powietrzna . |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja obsługi i eksploatacji urządzeń chłodniczychGotowa instrukcja obsługi i eksploatacji urządzeń chłodniczych , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie gdzie wykorzystywane są urządzenia chłodnicze np.... |
Zobacz | Pobierz |
![]() |
Instrukcja BHP dla Obsługi tokarkiGotowa instrukcja BHP dla Obsługi tokarki , która powinna się znajdować w każdym przedsiębiorstwie, gdzie wykorzystywana jest tokarka. |
Zobacz | Pobierz |